Kyrkvägen 5 / Prästasvängen / Sankt Ibb / Landskrona

Nyrenoverat med öppen planlösning och terrass i söderläge

Slutpris
1 475 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
1 331 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kyrkvägen såldes av oss 2019-08-02. Se alla våra försäljningar i Sankt Ibb samt även på Kyrkvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Prästasvängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Inför stundande sommarsäsong på Ven har vi nu förmånen att kunna presentera denna väldisponerade och smakfullt renoverade lägenhet på utmärkt läge. Öppet upp i nock tillsammans med generös fönstersättning och öppen planlösning bidrar till en ljus, rymlig känsla. Här förenas ett stilfullt och välutrustat kök med vardagsrumsdel samt matplats i en inbjudande öppen planlösning. Denna kompletteras av ett generöst tilltaget badrum med exklusiv känsla och ett rymligt sovrum.

Det utmärkta gavelläget i utkanten av föreningen erbjuder såväl avskildhet som utmärkta möjligheter till njutbara stunder på den väl tilltagna terrassen med utrymme för såväl loungegrupp som matplats och grill. Söderläget erbjuder sol från morgon ända fram till tidig kväll.

Beskedlig avgift tillsammans med tillåten andrahandsuthyrning i viss utsträckning skapar utmärkta förutsättningar för förmånliga ägandekostnader. Möblemang kan enligt överenskommelse ingå i överlåtelsen.

Från läget mitt på ön har man närhet till såväl butik och kommunikationer som restauranger, Kyrkbackens hamn och Norreborgs hamn.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.