Branteviksvägen 46

Branteviksvägen 46

Slutpris

8 275 000 kr


Simrishamn

Branteviksvägen 46


Slutpris
8 275 000 kr

Simrishamn

En drömlik plats med enastående havsutsikt!

Från Branteviksvägen, i utkanten av Simrishamn leder en liten grusväg upp för backen till denna avstyckade gård på en helt enastående plats. Det finns inga ord som rättvist kan beskriva hur vackert här är. Tomten är mäktig med högt läge där havet och utsikten dominerar liksom omkringliggande beteshagar och odlingsmark. Det liknas nästan vid en slottspark med fantastiskt fina stenläggningar på stora ytor i kombination med öppna gräsytor. Minutiöst välskött. Till detta enormt fina naturstensmurar i rader och som delar av och även ramar in tomten. Det är en fröjd att bara gå runt på tomten och det finns flera uteplatser i alla olika väderstreck. Innergården är en härlig skyddad plats mot sydöst.

Bostadsdelen renoverades senat på 70-talet, så det är den standard som råder förutom att man har bevarat de gamla spegeldörrarna från 30-talet. Man har allrum, kök och duschrum på entréplan, på övre plan finns fyra sovrum, allrum och toalett. Havsutsikten är ytterst påtaglig även inifrån bostaden och från två av sovrummen har man utgång till terrass/balkong med en hisnande utsikt över gårdsplan, betesmarker och hav.

Välskött ekonomibyggnad i förlängning och i vinkel med bostaden har stora utrymmen som ger oändliga möjligheter. Det finns ytterligare fyra byggnader på fastigheten; dubbelgarage, suterrängbyggnad i två plan, verkstad och ett fd hönshus.

Läget är helt perfekt om man vill kombinera rofylldheten att bo på landet med att ha närhet till bekvämligheter och faciliteter som affärer, restauranger, skolor, fritidsaktiviteter och kommunikationer. Välkommen att boka visning för att få uppleva denna drömfastighet nära havet!


Boarea/biarea
160/90 kvm
Driftkostnad
43 627 kr/år
Tomtarea
12 976 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2023-07-08

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Branteviksvägen såldes av oss 2023-07-08. Se alla våra försäljningar i Simrishamn samt även på Branteviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.