Fyhns väg 16

Fyhns väg 16

Slutpris

3 850 000 kr


Simrislund— Simrishamn

Fyhns väg 16


Slutpris
3 850 000 kr

Simrislund— Simrishamn

Havsutsikt. Renoverade ytskikt, kök och badrum. Hörntomt med skyddad innergård i söderläge.

Ljus, rymlig och praktisk villa med lugnt läge nära havet. Huset ligger på hörntomt med öppna gräsytor mot gatan och en skyddad innerträdgård i rakt söderläge. Här mot söder är det helt inhägnat vilket är både barn- och hundvänligt. Stor uteplats delvis under tak, som ansluter till kök och allrum. Här finns även ett spabad.

Nyrenoverat kök med inredning från IKEA, stor köksö med sittplatser, bänkar i sten och här är rejält med arbetsytor. Köket är i öppen planlösning med matrum/allrum och det är härifrån man har utgång till den skyddade innergården. På entréplan finns ytterligare ett allrum, sovrum och ett kombinerat bad- och duschrum. I samtliga rum på entréplan ligger ett vitlaserat, enstavigt ekgolv från Kährs. På övre plan har man ett ljust allrum mot havet och det är havsutsikt från både gavelfönster och fönsterkupa. Två gavelsovrum och praktiskt med toalett här också.

Stenlagd uppfart mot garage med plats för två bilar, laddare för elbil finns. Ytterdörr är försedd med elektroniskt lås från Yale doorman. Både från garage samt från köket når man alla praktiska grovutrymmen som tvättstuga, förråd, pannrum. Promenad- och cykelstråk in mot centrum, mot skolor i området och utmed havet både norrut som mot söder. Välkommen att boka visning!


Boarea/biarea
142/44 kvm
Driftkostnad
40 126 kr/år
Tomtarea
803 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-05

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Fyhns väg såldes av oss 2024-04-05. Se alla våra försäljningar i Simrishamn samt även på Fyhns väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.