Nisbethsgatan 4

Nisbethsgatan 4

Slutpris

7 800 000 kr


Simrishamn

Nisbethsgatan 4


Slutpris
7 800 000 kr

Simrishamn

Nyuppfört gatuhus i Gamla stan med atmosfär, hög kvalitet och genuina detaljer.

Atmosfär, hög kvalitet och noga utvalda material är genomgående i detta nyuppförda gatuhus i gamla stan. Huset är gediget rakt igenom med handstänkt fasad med slätputsade friser och slätputsade valv över de spröjsade fönsterna, vackra frontespisar och bandtäckt plåttak. Interiört med kalkstensgolv, massiva vitvaxade furugolv, ekgolv, vitlutade trätak och återvunna gamla takbjälkar som höjer atmosfären och känslan av att huset är uppfört under en annan tidsepok.

En ståtlig Simrishamnsdörr välkomnar in till hall med kalkstensgolv från Stiltje. Vidare öppet mot kök och allrum med en vacker vägg av korsvirke och tegel som avgränsar. Här finns tre utgångar, via helglasade dubbeldörrar, ut till den skyddade innergården och här leder också trappan upp till det övre. Enhetligt ekgolv och vitlutade tak och bjälkar.

Köket har kvalitetsinredning från Hakers och en teglad köksö med gjuten bänkskiva. Vitvarorna är övervägande från Elektrolux, fläktkåpan från Smeg och vinkylen är en liten extra detalj. I allrumsdelen finns värmande braskamin. På entréplanet även en praktisk groventré i kombination med tvättrum, en gästtoalett och ett Master bedroom med eget duschrum och toalett, även här utgång till innergården.

På övre plan är det genomgående massiva vitvaxade furugolv och vitlutat trätak och takbjälkar även här. Ett stämningsfullt allrum som är inrett upp i nock och där de två frontespisarna ger vackra takvinklar och bra rymd. Ett stort fönsterparti mot gatan och på motsatt sida har man fönster och utgång till balkong med vackert smidesräcke. Gavelsovrum med klädkammare och utgång till balkong mot väster. Ytterligare ett sovrum och ett badrum med både badkar, dusch och toalett.

Tomten består av mindre remsa mot gatan och en skyddad innergård med plank mot norr. Hela tomtytan är idag singelbelagd så anläggning av trädgård tillkommer för köparen. Avgränsning mot grannhusen kommer säljaren att ombesörja efter överenskommelse.

Huset är ett i raden av fyra helt enastående vackra hus uppförda av samma byggherre. Nisbethsgatan har kommit att bli en charmig, pittoresk gata och har ett bra läge med omedelbar närhet till centrum och parkområden. Hav och sandstrand ligger bara en kort promenad bort. Välkommen att boka visning.


Boarea
147 kvm
Tomtarea
220 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-27

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Nisbethsgatan såldes av oss 2023-09-27. Se alla våra försäljningar i Simrishamn samt även på Nisbethsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.