Granats väg 17A

Granats väg 17A

Slutpris

4 100 000 kr


Smygehamn— Trelleborg

Granats väg 17A


Slutpris
4 100 000 kr

Smygehamn— Trelleborg

Countrylife - En lantlig idyll med modern touch !

Mittemot den böljande körsbärsdalen i de natursköna delarna av Smygehamn hittar du denna lantliga idyll med modern touch. Huset är både lyxigt och lantligt med sina synliga bjälkar och stora fönster ytor som ger vackra ljusinsläpp.
Trädgården är med sina olika rum spännande och mångfasetterad. Den magnifika eken på huset framsida utgör ett landmärke i denna del av Smygehamn. På den stenlagda innergården finner du ett lugn oas . Där kan du också avnjuta dagens första kopp kaffe och höra sorlet från den anlagda dammen.
Utanför ”ateljén” som kan fungera som bibliotek och matsal finns en stenlagd terrass med västerläge där vindruvorna mognar på sensommaren. En anslutande byggnad som är isolerad (vinterbonad), fungerar utmärkt som hemmakontor och/eller som gästhus. Invid detta finner du det gammeldags lusthuset för njutande av solnedgång . Lusthuset kan även användas som lekstuga. På tomten finns också en mycket rymlig snickarbod med förråd.
Från vardagsrummet som känns lugnt och vilsamt men som även har plats för umgänge når man den kringbyggda uteplatsen som andas en känsla av Medelhav. Här tar man morgonens första ”utedusch” eller chillar i bubbelpoolen vid bambun i den härliga kvällssolen. Köket är ett kombinerat sällskapsrum med stor plats för middagsgästerna och öppet upp i nock. Ett trappsteg ner ligger vardagsrummet med braskamin för mysiga vinterkvällar. Från köket kommer du ut på framsidans muromgärdade uteplats som ger kontakt med omvärlden om du så önskar. Det finns två lättmöblerade sovrummen. Båda badrummen är helkaklade med dusch. Villan är i 1 plan med sovloft och har ett fantastiskt ljus och härlig rymd.
Välkommen till ett hus som är en kombination av gammal skånelänga med tjocka stenväggar och en modern villa - en upplevelse utöver det vanliga.
Fördelen med boendet är även närheten till Beddinge golfbana som är öppen året om samt anrika Smygehus där du kan avnjuta Mårten Gås, äta julbord och fira andra högtidsdagar eller året runt ta ett dopp i deras uppvärmda yacuzzi. I Beddinge finner du även ett par konstgallerier samt Beddinge teater. I Smygehamn finns det välkända Smygehuk med trevliga kaféer och ett rikt konstutbud i Köpmansmagasinet .


Boarea/biarea
116/10 kvm
Driftkostnad
50 156 kr/år
Tomtarea
951 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-02-16

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Granats väg såldes av oss 2024-02-16. Se alla våra försäljningar i Smygehamn samt även på Granats väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.