Lycko Pers väg 12

Lycko Pers väg 12

Slutpris

1 450 000 kr


Väster— Trelleborg

Lycko Pers väg 12


Slutpris
1 450 000 kr

Väster— Trelleborg

Mycket fin 3:a på bästa Lycko Per!

Varmt välkomna till denna mycket trevliga trerummare på populära Lycko Per! Bostaden totalrenoverades 2015 och är fortfarande i fint skick. Placerad på gavel med ljusinsläpp i tre väderstreck.

Vi tar klivet in genom säkerhetsdörren och möts av en ljus och luftig atmosfär. I hela bostaden ligger ekparkett och väggarna är släta och vitmålade. Första dörren till höger leder till badrummet - stilsäkra kulörer i grått och vitt ger en tidlös känsla. Helkaklat, klinkergolv och dusch med glasväggar. Bekvämt med egen tvättmaskin.

Vi går vidare och hamnar i köket med vita spegelluckor, skåp med vitrin och gott om både skåps- och arbetsytor. Kyl/frys och diskmaskin är integrerade och matplatsen är rejäl. Väggen mot hallen är borttagen och ger ett mycket fint ljusflöde och känsla av rymd.

Bostaden bjuder på två bra sovrum som båda rymmer dubbelsäng. I det ena finns garderob med skjutdörr. Bostadens hjärta är vardagsrummet med trevliga fönsterpartier i väster och utgång till den inglasade balkongen.

Föreningen har erhållit fina placeringar i tävlingar och nomineringar avseende miljö och hållbarhet där man bedömt b.la ekonomi, miljö, energiförbrukning och social verksamhet. Flertalet av de stora renoveringarna i fastigheterna är gjorda och man har investerat i framtiden genom solceller på taken och laddstolpar för elbil. Alltid lika välskött utemiljö och medlemmarna kan med stolthet säga att de bor i Brf Trelleborgshus nr 1.

Vill även du bli en del av gemenskapen? Välkommen på visning!


Boarea
75.5 kvm
Avgift
4 962 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-06-03

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Lycko Pers väg såldes av oss 2023-06-03. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Lycko Pers väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.