Frans Malmrosgatan 42 B

Frans Malmrosgatan 42 B


Granlunda— Trelleborg

Frans Malmrosgatan 42 B



Granlunda— Trelleborg

Vissa bostäder måste upplevas!

Ibland kan man inte riktigt ta på varför man får en viss känsla när man stiger in i en bostad - den bara finns! När jag kliver över tröskeln till denna fyrarummare på Granlunda sprider sig känslan av lugn och hemtrevnad. Jag möts av sobra färger och stilrena interiörval samt en spännande planlösning med en given samlingsplats i bostadens mitt. Där finns ett nyrenoverat kök i öppet samspel med vardagsrummet. Effektiv planering av utrymmet har resulterat i gott om arbetsyta i köket, smart förvaring samt plats för både matrumsbord och soffgrupp. Utgång till bostadens första balkong når vi härifrån. Jag ser framför mig mysiga middagar med vänner och familj.

Bostaden erbjuder tre stora sovrum, två st i ena änden och det tredje känns privat och för sig självt i andra. Detta är det givna master bedroom med hel garderobsvägg, utgång till egen balkong och helkaklat badrum med kar precis intill. Barnfamiljen är säkerligen tacksam för att det finns ännu ett badrum, även detta är helkaklat och har istället dusch. Egna tvättmöjligheter kompletterar föreningens tvättstuga i källaren.

Goda förvaringsmöjligheter brukar ligga högt på önskelistan, här erbjuds gott om garderober och vi kompletterar med dubbla vinds- och källarförråd.

Här bor ni på fantastiskt läge - Granlunda är lugnt, barnvänligt och rogivande med flera fina promenadstråk. Nära till matbutik, lekplats, skola, förskola och grönområden. Möjlighet finns att hyra parkeringsplats till en blygsam peng. Åker du hellre kommunalt går stadsbussen snett utanför porten. Tåg och buss tar oss enkelt och snabbt vidare mot Malmö.

Välkommen att uppleva detta makalöst trivsamma boende och unika tillfälle att förvärva en fyrarummare på Granlunda!


Boarea
90.4 kvm
Avgift
6 002 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2022-10-07

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Frans Malmrosgatan såldes av oss 2022-10-07. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Frans Malmrosgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.