Harald blåtands väg 8

Harald blåtands väg 8

Slutpris

4 075 000 kr


Västervång— Trelleborg

Harald blåtands väg 8


Slutpris
4 075 000 kr

Västervång— Trelleborg

En makalöst snygg villa med ett vardagsrum och kök i total harmoni och öppen planlösning med 5,85 meter i takhöjd. Trädgård och inomhusmiljö binds elegant ihop med hjälp av trivsamma uteplatser och terrassdörrar från både kök och vardagsrum. Båda badrummen är helkaklade med fräscha badrumsinredningar och de tre sovrummen har alla parkettgolv och är lättmöblerade. Vidbyggt finns isolerat garage med golvvärme och ett separat inrett rum, på den andra sidan av villan, ytterligare en biluppställningsplats för c:a 5 bilar. Trädgården ligger med söderläge och är något utöver det vanliga. Helt enkelt en fröjd för ögat och själen.


Boarea/biarea
140/37 kvm
Driftkostnad
19 662 kr/år
Tomtarea
800 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-06-22

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Harald Blåtands Väg såldes av oss 2016-06-22. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Harald Blåtands Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.