Klörupsvägen 31b / Gula Gården / Trelleborg

Personligt och hemtrevligt på Gula gården

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea
79.5 kvm
Avgift
5 621 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2020-07-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på klörupsvägen såldes av oss 2020-07-23. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på klörupsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gula Gården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Gula gården och denna mycket trevliga 3:a på våning 3. Vi möts av vacker fiskbensparkett i hall, vardagsrum och ena sovrummet. I samband med stambyte renoverades badrum och gästtoalett. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och tumlare. Gästtoa i anslutning från hallen. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat och båda sovrummen är bra i storlek. Kök med luckor i grått. Praktisk klädkammare och gott om förvaring i hallen.

Gula gården har en välskött och trevlig innergård med flera grillplatser, lekplats, bandyplan och boulebana. Flertalet stora renoveringar är gjorda i fastigheterna. Fiber och parkeringsplats ingår i avgiften. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gula Gården

Ett stort och trevligt bostadsrättsområde med generösa ytor såväl inne som ute.

Nöje

Rakt över Klörupsvägen finns Restaurang Södans Sportbar och sidan om ligger mataffären som för de flesta trelleborgare nämns som ”Skotten”. Gula Gården har fina uteplatser där man kan grilla och njuta av fint väder. Centrum med ett större restaurangutbud och shopping finns på kort avstånd.

Fritid

Gula Gården har två lekplatser där barnen kan leka och en bandyplan. För de vuxna finns boulebana inne på området. Söderslättshallen, Östervångsstadium och Vångavallen ligger på kort gångavstånd där diverse sporter utövas. Trevliga motionsspår finns i Östervångsparken precis intill. Man bor även granne med Friskis & Svettis.

Kommunikation

Stadsbuss 2 stannar vid Söderslättshallen och går till Gislövs Läge via Centrum. Regionbuss mot Malmö avgår från Hedvägen och Trelleborgs central med pendeltåg mot Malmö finns på cykelavstånd.

Familjeliv

Högalids förskola och Ajgeldingerska Villans förskola finns i närområdet. Nybyggda Västervångsskolan där förskoleklass till årskurs 9 går når man med cykel på mindre än 5 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.