Knuts väg 4 / Böste / Trelleborg

Mysigt och insynsskyddat fritidshus med stor tomt om 1118Kvm på kommunikationsvänligt läge!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
50 kvm
Driftkostnad
21 890 kr/år
Tomtarea
1 118 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2020-09-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Knuts Väg såldes av oss 2020-09-17. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Knuts Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Böste är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Är ni ute efter en strandnära fritidshus med bra kommunikationsmöjligheter?
Då är detta perfekt för er!

Vid en av Sveriges finaste kustremsor presenterar vi ett välskött fritidshus med 2 rum och kök samt gäststuga. Bostaden har varsamt renoverats när det gäller både kök och alla ytskikt i en fantastiskt charm på mysiga 50Kvm. Bostaden ligger i Böste, mellan Trelleborg och Ystad med närhet till både Kastrup och Sturups flygplats. Böste står med stora kulturhistoriska och miljömässiga värden som t.ex fiskelägen på Sydkusten. Böste är bland annat känt för Böste Grönsaker men framförallt för dess vackra sandstränder!

Välkomna till det perfekta sommarstället där man bara kan bo och får ro i själen!
Varmt Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Böste

Pitoreska Böste kan stoltsera med det bäst bevarade fiskeläget i hela Skåne! Här består stora delar av Böste Läge av vitkalkade längor från 1800-talet. Böste kan även stoltsera med en fantastisk sandstrand längs en av Sveriges finaste kustremsor.

Nöje

Föreningen Böste Läge finns i byn och anordnar diverse aktiviteter för såväl stora som små. Föreningen jobbar för att öka gemenskapen och trevnaden i läget i form av aktiviteter. Värt att nämna är den årliga strandstädningen, sandskulpturtävling, löptävling och julgranständning.

Fritid

Området bjuder på ett rikt djur- och växtliv med en unik och fridlyst population av huggormar. Här finns även salamander, grodor och paddor. Även fossiler med en historia som sträcker sig 100 miljoner år bak i tiden finns att finna i Böste.

Kommunikation

Regionbuss 190 stannar på tre ställen i Böste och går mellan Trelleborg och Ystad. Anknytande tåg och buss mot Malmö finns på Trelleborg C. Fin cykelväg finns mot både Trelleborg och Ystad.

Familjeliv

I Smygehamn finns både Smygehamns förskola och Smygeskola för årskurs F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.