Kranbalksvägen 10 / Dalköpinge / Trelleborg

Makalöst vacker villa med pool och uterum.

Slutpris
5 400 000 kr
Boarea/biarea
180/71 kvm
Driftkostnad
46 628 kr/år
Tomtarea
958 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-24
Bostaden är såld!

Denna villa på kranbalksvägen såldes av oss 2018-10-24. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på kranbalksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dalköpinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En makalöst vacker villa i 1 1/2-plan med boyta om c:a 180 kvm. Tomten är perfekt placerad intill grönområde och trädgården är ljuvligt planerad med den rektangulära poolen som kronan på verket. En härlig planlösning med öppna sällskapsytor och totalt 4 sovrum. Köket har nyare maskiner och utgång till terrassen och matrummet har vacker kakelugn och utgång till det inglasade uterummet som binder ihop ute och innemiljö. Båda badrummen är helkaklade i klassisk färgsättning, Intill villan finns ett friliggande dubbelgarage med förrådsutrymme och ytterligare ett helkaklat badrum med dusch. Välkommen in till denna ljusa och högst personliga villa.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Dalköpinge

Dalköpinge är en kyrkby som ligger nordost om Trelleborg. Söder om, vid kusten, ligger Dalköpingeområdet som i folkmun oftast kallas Dalköpinge.

Nöje

Med närhet till Dalabadet som med sin fina sandstrand och brygga är ett det perfekta stället att tillbringa sina sommardagar och kvällar på. Här finns en trevlig restaurang med utsikt över havet där varma sommardagar kan avnjutas på takterrassen med kall dryck och kvällsmiddagen kan intas i restaurang. Gislövs läge med sin småbåtshamn är ett trevligt utflyktsmål och här finns glasskiosk öppen på sommaren. Ting ute & inne är en inspirerande inredning och trädgårdsbutik som ligger på cykelavstånd.

Fritid

Området erbjudet många utomhusaktiviteter så som tennis och minigolf. På stranden finns volleybollnät, där är det bara att hoppa in i ett lag och vara med! På cykelavstånd finns Gislövs IP, en lokal fotbollsklubb med både flick- och pojklag. På sommaren arrangeras seglarskola för både vuxna och barn i Gislövs småbåtshamn. För den hästtokiga finns Trelleborgs ryttarförening.

Kommunikation

Stadsbuss 2 går med jämna mellanrum, Gislövs Läge - Trelleborg C - Högalid. Med cykel tar det endast 15 minuter till centrum.

Familjeliv

I närområdet finns förskolorna Dalajär, Öster-Jär och Modeshögs förksola. På Serresjöskolan går förskoleklass till årskurs 6. Närmsta högstadieskola är Pilevallskolan.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.