Kung Kristians Väg 8A

Kung Kristians Väg 8A


Kungahusen— Trelleborg

Kung Kristians Väg 8AKungahusen— Trelleborg

Rymlig 3:a på Kungahusen

Varmt välkommen till omtyckta Kungahusen och denna välplanerade och rymliga trerummare om 82 kvm, belägen längst upp i området med vy över villorna i norr och stor inglasad balkong i söder. 3:orna i föreningen är genomtänkta i planlösningen - köket är rejält både vad gäller skåp och arbetsytor och du får plats med ett matbord. Vardagsrummet möbleras med enkelhet med såväl soffgrupp som matrumsbord och den stora inglasade balkongen som nås härifrån blir en förlängning av vardagsrummet.

Bostaden har två bra sovrum, båda i svalt och lugnt norrläge. I båda rummen får du plats med dubbelsäng och varje rum har varsin klädkammare.

Två toaletter är ett önskemål för många. Här har vi ett helkaklat badrum med dusch och en nyrenoverad gästtoalett.

I avgiften ingår förutom värme och vatten både fiber och parkeringsplats. Området har lekplatser, bandyplan och boulebana. Flera grillplatser finns det också, och föreningen arrangerar trevliga sammankomster för de som önskar delta.

Välkommen på visning!


Boarea
82 kvm
Avgift
6 549 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-22

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Kung Kristians Väg såldes av oss 2024-02-22. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Kung Kristians Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad