Lycko Pers Väg 8 / Väster / Trelleborg

Alldeles underbar bostad på Lycko Per!

Slutpris
1 775 000 kr
Boarea
82.5 kvm
Avgift
5 099 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-06-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lycko Pers Väg såldes av oss 2020-06-24. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Lycko Pers Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna underbara lägenhet på stark adress! Smakfulla materialval med genomgående ljusgrått parkettgolv och släta vita väggar. Köket går i vitt mot ljusgrå bänkskiva. Gott om plats både för husgeråden och för matbord.

Två bra sovrum varav ett med fint burspråk. Båda sovrummen är rymliga och kan enkelt möbleras med både dubbelsäng och förvaringsmöblemang.

Vardagsrummet flödar i ljus tack vare fönster i två väderstreck. Prunkande grönska utanför fönsterna. Från vardagsrummet nås det extra vardagsrummet i form av stor inglasad balkong om hela 13 kvm i bästa sydvästläge.

Våning 3 nås med hiss från markplan. Garage ingår i överlåtelsen och fiber ingår i avgiften.

Det blir inte mycket bättre än så här - varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Väster

Ett område med mycket att erbjuda! Allt från grönområde till shopping i närområdet.

Nöje

På väster finns det nya shoppingområdet där matbutiker, inredningsbutiker och matkedjor finns. På Västergatan finns pizzeria och vill man ha ett större utbud ligger centrum väldigt nära med ett större restaurangutbud och shopping.

Fritid

Området erbjuder många olika aktiviteter. För den som tycker om löpning och att promenera finns stråket längs med havet och Albäcksskogen som erbjuder olika löprundor. Vill du däremot bli riktigt svettig finns Crossfit Sydkusten på Godsvägen. I området finns även tennis och fotboll. På vintern åker många skridskor på Flaningen.

Kommunikation

Regionbuss Trelleborg - Malmö går från Hedvägen. Stadsbuss 1 går mot centrum flera gånger om dagen.

Familjeliv

Flaningens förskola för ålder 1-5 år ligger med närhet till grönområde, kullar och Flaningens fågelliv. Bäckaskolan och Fågelbäcksskolan med åldersklasser från förskoleklass till årskurs 9 finns i området. Söderslättsgymnasiet ligger i centrum och nås med cykel på ca 10 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.