Modeshögsvägen 37B

Modeshögsvägen 37B

Slutpris

3 900 000 kr


Gislövs Strandmark— Trelleborg

Modeshögsvägen 37B


Slutpris
3 900 000 kr

Gislövs Strandmark— Trelleborg

Unikt boende med två bostadshus på lugnt och naturskönt läge nära havet!

VR-visning av bostaden finns i annonsen!
Varmt välkomna till ett unikt boende på lugnt och naturskönt läge nära havet. Här finns idag två noggrant planerade bostadshus med genomgående fräscha ytskikt och smarta lösningar. Det stora boningshuset erbjuder rymliga ytor och har ett härligt ljusinsläpp, mycket tack vare den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet som vävs samman av den charmiga öppna spisen som här får stå i centrum. Det genomgående ljusa golvet löper vidare genom hallen varifrån de tre sovrummen nås samt det helkaklade badrummet och tvättstugan. Från vardagsrummet nås uterummet som förlängs av en altan i bästa solläge, här finns även en nyligen uppmurad grill!

Under åren har garaget förvandlats till ett bostadshus som idag är registrerat som en småhusbyggnad. Här finns ett stort helkaklat badrum med dusch, välutrustat kök, stor matsal samt vardagsrum och sovrum. Alla utrymmen är smart planerade, förvaring i form av inbyggda garderober finns i sovrummet, ytterligare förvaringsmöjligheter finner man i hallen där det även finns en egen ytterdörr ut mot den lugna gatan. Från köket nås det inglasade uterummet som vetter mot den oerhört vackra och ytterst välplanerade tomten.

De två husen delar en lummig trädgårdstomt med mängder av fruktträd och bärbuskar där äpplen, päron, rabarber, björnbär och vinbär kan plockas. På tomten finns även ett växthus för ytterligare odling. Utöver finner man en verkstad om ca 20 kvm , ett redskapsskjul om ca 8 kvm samt ett cykelförråd.

En speciell fastighet med många möjligheter minst sagt. Området befolkas av en blandning mellan permanentboende och semestrande sommargäster vilket gör det mindre huset väldigt attraktivt ur uthyrningssynpunkt, eller varför inte som generationsboende alternativt åt de lite äldre tonårsbarnen? Fantasin sätter gränserna, välj själv!

I närheten finns både stadsbuss och buss till Malmö. För barnen finns både förskola och grundskola i närområdet och ett stenkast bort har ni Gislövs idrottsplats.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
178 kvm
Driftkostnad
52 240 kr/år
Tomtarea
840 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-08-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.