Modeshögsvägen 37B / Gislövs Strandmark / Trelleborg

Unikt boende med två bostadshus på lugnt och naturskönt läge nära havet!

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
178 kvm
Driftkostnad
52 240 kr/år
Tomtarea
840 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-08-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Modeshögsvägen såldes av oss 2020-08-07. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Modeshögsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gislövs Strandmark är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

VR-visning av bostaden finns i annonsen!
Varmt välkomna till ett unikt boende på lugnt och naturskönt läge nära havet. Här finns idag två noggrant planerade bostadshus med genomgående fräscha ytskikt och smarta lösningar. Det stora boningshuset erbjuder rymliga ytor och har ett härligt ljusinsläpp, mycket tack vare den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet som vävs samman av den charmiga öppna spisen som här får stå i centrum. Det genomgående ljusa golvet löper vidare genom hallen varifrån de tre sovrummen nås samt det helkaklade badrummet och tvättstugan. Från vardagsrummet nås uterummet som förlängs av en altan i bästa solläge, här finns även en nyligen uppmurad grill!

Under åren har garaget förvandlats till ett bostadshus som idag är registrerat som en småhusbyggnad. Här finns ett stort helkaklat badrum med dusch, välutrustat kök, stor matsal samt vardagsrum och sovrum. Alla utrymmen är smart planerade, förvaring i form av inbyggda garderober finns i sovrummet, ytterligare förvaringsmöjligheter finner man i hallen där det även finns en egen ytterdörr ut mot den lugna gatan. Från köket nås det inglasade uterummet som vetter mot den oerhört vackra och ytterst välplanerade tomten.

De två husen delar en lummig trädgårdstomt med mängder av fruktträd och bärbuskar där äpplen, päron, rabarber, björnbär och vinbär kan plockas. På tomten finns även ett växthus för ytterligare odling. Utöver finner man en verkstad om ca 20 kvm , ett redskapsskjul om ca 8 kvm samt ett cykelförråd.

En speciell fastighet med många möjligheter minst sagt. Området befolkas av en blandning mellan permanentboende och semestrande sommargäster vilket gör det mindre huset väldigt attraktivt ur uthyrningssynpunkt, eller varför inte som generationsboende alternativt åt de lite äldre tonårsbarnen? Fantasin sätter gränserna, välj själv!

I närheten finns både stadsbuss och buss till Malmö. För barnen finns både förskola och grundskola i närområdet och ett stenkast bort har ni Gislövs idrottsplats.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.