Nybyggarvägen 98-6 / Fuglie / Trelleborg

Generös stenvilla med stor tomt. Bo på landet strax utanför Vellinge!

Slutpris
5 500 000 kr
Boarea/biarea
203/62 kvm
Driftkostnad
47 312 kr/år
Totalareal
5 308 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-11
Bostaden är såld!

Denna villa på nybyggarvägen såldes av oss 2019-05-11. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på nybyggarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fuglie är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Strax utanför Vellinge på vägen mot Fuglie finner ni denna gedigna och generösa villan med stor tomt, ljusa och öppna ytor i huset samt med fri utsikt över slätten. Innanför entrén möts man av en hall öppen i nock med den fina ektrappan i centrum, stora takfönster ger fint ljusinsläpp. Från hallen är det delvis öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Genomgående i hela huset är det fina ljusinsläppet genom stora fönster. I köket finns gott om förvaring och bänkytor tack vare den stora köksön. Vit inredning och rostfria vitvaror. Gasspis för den matintresserade. Från köket finns utgång till trädgården. I vardagsrummet som har plats för både soffgrupp och matplats finns också utgång till trädgården och terrassen i västerläge. Här finns även kaminen för frusna kvällen i centralt blickfång. På bottenvåningen finns ett av husens fyra sovrum. Här finns också ett badrum med dusch samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Från tvättstugan tar man sig vidare till groventrén där det finns gott om förvaringsmöjligheter samt plats för avhängning. Garage och förråd nås från groventrén. Det finns också en brant trappa upp till en generös vind ovanpå garaget som idag används till förvaring. På ovanvåningen finns tre sovrum i bra storlek, ett badrum med både badkar och dusch samt det rymliga allrum öppet i nock med panoramafönster vilket ger en utsikt utöver det vanliga.

Välkomna på visning av ett stort, välbyggt hus med stora möjligheter som passar den stora familjen, den som behöver kontor hemma, vill ha stora grönytor i trädgården och vill bo på landet men nära det mesta bara några minuters bilfärd från Vellinge!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.