Östra Värlinge byaväg 9-0 / Östra Värlinge / Trelleborg

På en makalöst vacker plats - Östra Värlinge

Slutpris
800 000 kr
Boarea/biarea
64/65 kvm
Driftkostnad
23 265 kr/år
Tomtarea
420 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-10-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Östra Värlinge Byaväg såldes av oss 2018-10-24. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Östra Värlinge Byaväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Värlinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Östra Värlinge en by belägen mitt emellan Hammarlöv och västra Värlinge. Makalöst vackert ligger denna fastighet med bymiljö och slätt runt knuten. Huset har en boyta om c:a 64 kvm och är i stort behov av renovering. Kommunalt vatten och avlopp finns på fastigheten. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen in.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.