Sök Meny
Såld

Trelleborg - Centralt - Ripatorget / Ripatorget 1B

På centralt och ändå lugnt belägna Ripatorget finns denna mycket trevliga 3-rummare till salu. I hela bostaden ligger enhetligt laminatgolv i körsbär och samtliga väggar är vita och fräscha. Vardagsrummet ligger innanför dörren till vänster, och härifrån nås bostadens första balkong. Därefter har vi det första sovrummet, som passar ypperligt som barnrum, kontor, extra vardagsrum etc. Köket kommer härnäst - tidlösa vita skåpsluckor och matplats för fyra. Det största av de båda sovrummen finns beläget bredvid köket - gott om plats för dubbelsäng och extra förvaringsmöblemang. Härifrån nås bostadens andra balkong. Längst ned finns sedan badrummet - helkaklat med badkar. I hallen och längs passagen i hallens förlängning finns hela sex garderober med överskåp. Samtliga pryds av en vacker tapet från Josef Frank. Föreningen har gjort flertalet stora renoveringar och fiber är indraget och ingår i avgiften. Det finns hela 11.000 kr i den inre reparationsfonden, som tillfaller köparen. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Trelleborg / Centralt - Ripatorget
Ripatorget 1B
Slutpris: 925 000 kr
Boarea: 79 kvm
Avgift: 3 781 kr/mån
Driftkostnad: 200 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-02-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Trelleborg / Ripatorget
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.