Sök Meny
Såld

Trelleborg - Centralt - Ripatorget / Ripatorget 1B

På centralt och ändå lugnt belägna Ripatorget finns denna mycket trevliga 3-rummare till salu. I hela bostaden ligger enhetligt laminatgolv i körsbär och samtliga väggar är vita och fräscha. Vardagsrummet ligger innanför dörren till vänster, och härifrån nås bostadens första balkong. Därefter har vi det första sovrummet, som passar ypperligt som barnrum, kontor, extra vardagsrum etc. Köket kommer härnäst - tidlösa vita skåpsluckor och matplats för fyra. Det största av de båda sovrummen finns beläget bredvid köket - gott om plats för dubbelsäng och extra förvaringsmöblemang. Härifrån nås bostadens andra balkong. Längst ned finns sedan badrummet - helkaklat med badkar. I hallen och längs passagen i hallens förlängning finns hela sex garderober med överskåp. Samtliga pryds av en vacker tapet från Josef Frank. Föreningen har gjort flertalet stora renoveringar och fiber är indraget och ingår i avgiften. Det finns hela 11.000 kr i den inre reparationsfonden, som tillfaller köparen. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Trelleborg / Centralt - Ripatorget
Ripatorget 1B
Slutpris: 925 000 kr
Boarea: 79 kvm
Avgift: 3 781 kr/mån
Driftkostnad: 200 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-02-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Skåne / Trelleborg / Ripatorget