Sök Meny
Såld

Trelleborg - Centralt - Ripatorget / Ripatorget 1B

På centralt och ändå lugnt belägna Ripatorget finns denna mycket trevliga 3-rummare till salu. I hela bostaden ligger enhetligt laminatgolv i körsbär och samtliga väggar är vita och fräscha. Vardagsrummet ligger innanför dörren till vänster, och härifrån nås bostadens första balkong. Därefter har vi det första sovrummet, som passar ypperligt som barnrum, kontor, extra vardagsrum etc. Köket kommer härnäst - tidlösa vita skåpsluckor och matplats för fyra. Det största av de båda sovrummen finns beläget bredvid köket - gott om plats för dubbelsäng och extra förvaringsmöblemang. Härifrån nås bostadens andra balkong. Längst ned finns sedan badrummet - helkaklat med badkar. I hallen och längs passagen i hallens förlängning finns hela sex garderober med överskåp. Samtliga pryds av en vacker tapet från Josef Frank. Föreningen har gjort flertalet stora renoveringar och fiber är indraget och ingår i avgiften. Det finns hela 11.000 kr i den inre reparationsfonden, som tillfaller köparen. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Trelleborg / Centralt - Ripatorget
Ripatorget 1B
Slutpris: 925 000 kr
Boarea: 79 kvm
Avgift: 3 781 kr/mån
Driftkostnad: 200 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-02-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Trelleborg / Ripatorget