Ripatorget 1B / Centralt - Ripatorget / Trelleborg

Slutpris
925 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
3 781 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-02-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ripatorget såldes av oss 2017-02-24. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Ripatorget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt - Ripatorget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På centralt och ändå lugnt belägna Ripatorget finns denna mycket trevliga 3-rummare till salu. I hela bostaden ligger enhetligt laminatgolv i körsbär och samtliga väggar är vita och fräscha. Vardagsrummet ligger innanför dörren till vänster, och härifrån nås bostadens första balkong. Därefter har vi det första sovrummet, som passar ypperligt som barnrum, kontor, extra vardagsrum etc. Köket kommer härnäst - tidlösa vita skåpsluckor och matplats för fyra. Det största av de båda sovrummen finns beläget bredvid köket - gott om plats för dubbelsäng och extra förvaringsmöblemang. Härifrån nås bostadens andra balkong. Längst ned finns sedan badrummet - helkaklat med badkar. I hallen och längs passagen i hallens förlängning finns hela sex garderober med överskåp. Samtliga pryds av en vacker tapet från Josef Frank. Föreningen har gjort flertalet stora renoveringar och fiber är indraget och ingår i avgiften. Det finns hela 11.000 kr i den inre reparationsfonden, som tillfaller köparen. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration