Vedvägen 12

Vedvägen 12

Slutpris

4 060 000 kr


Västervång— Trelleborg

Vedvägen 12


Slutpris
4 060 000 kr

Västervång— Trelleborg

Välkomna till populära Västervång och denna praktiska villa i ett plan! Bostaden har tre st sovrum, två av dem är placerade i en avdelning med badrum emellan. Perfekt för barnen! Stora sovrummet är i sin tur i husets motsatta del, det har tidigare varit två rum och är nu istället ett stort rum med hel garderobsvägg. Köket är centralt placerat och har plats för stort matrumsbord. Vardagsrummet har en mysig och värmande kamin och utgång till trädgården. Två st helkaklade badrum, ett med dusch och ett med bubbelkar. I grovköket finns tvättmaskin och tumlare, dörren ut leder till biluppställningsplats och carport. Vattenburen golvvärme i hela huset. Fiber och centralsdammsugare och låga driftkostnader!

Tre minuters promenad till skola och busshållplats. Området har ingen genomfart och är lugnt och barnvänligt. Ett hem att trivas i!


Boarea
130 kvm
Driftkostnad
23 746 kr/år
Tomtarea
863 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-02-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.