Atlegången 3

Atlegången 3

Slutpris

4 850 000 kr


Södervång— Vellinge

Atlegången 3


Slutpris
4 850 000 kr

Södervång— Vellinge

Trevlig familjevilla på barnvänligt läge nära Södervångsskolan!

En fin villa med välskött trädgård möter din blick när du kommer till adressen. En välvd port välkomnar dig in på innergården som har ett trevligt uterum placerat mellan innergård och trädgård. Huset möter sedan upp med fina ytskikt och vita väggar. Hallen har en separat avsedd plats för avhängning och förvaring. Därefter kommer du in i det generösa och inbjudande köket som är husets hjärta. Här lagas det mat samtidigt som något barn gör läxorna och någon leker i den gröna trädgården utanför. Tvättstugan är snygg, helkalkad, bjuder på nya maskiner och en separat ingång. Vardagsrummet är placerat i vinkel och har skjutdörrar i glas mot trädgården vilket ger en skön och grön utsikt. I trädgården finns det också ett trädäck med plats för matbordsmöblemang mm. Huset bjuder på fyra sovrum, ett på bottenplan och tre på ovanplan. Ovanplan rymmer dessutom ett allrum/tv-rum perfekt för barnfamiljen. Lägg därtill ett badrum på varje plan. I samfälligheten ingår det en carport och parkering. Här bor du nära skolor, dagis, mataffärer och service. Varmt välkommen på visning!


Boarea
136 kvm
Driftkostnad
38 672 kr/år
Tomtarea
360 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-11-05

Mäklarhuset Vellinge

Denna villa på Atlegången såldes av oss 2021-11-05. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på Atlegången.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.