Bruksparken 7 / Vellinge

Välkomna till idylliska Bruksparken och denna ljusa, välplanerade hörnlägenhet.

Slutpris
1 560 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
4 887 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bruksparken 7 såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Vellinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bruksparken 7 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till idylliska Bruksparken och denna ljusa, välplanerade hörnlägenhet. Lägenheten har 3 rum och kök och ligger på våning 2 med balkong i västerläge. Det finns möjlighet att dela av det ena sovrummet till två mindre. Det finns hiss från markplan och bra parkeringsmöjligheter. I Bruksparken bor ni i ett lugnt och omtyckt område med fina promenadområden, bra kommunikationer och nära förskola.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hököpinge

Lugnt och barnvänligt område med bra bussförbindelse, förskola och blivande skola inom gångavstånd. 2,5 km från Vellinge.

Utbud i vardagen

I Vellinge finns bla. mataffärer, Systembolaget, bageri och butiker.

Kommunikation

Från Hököpinge går buss 150 till Vellinge och Malmö C via Hyllie.

Fritid

Inom korta avstånd från Hököpinge finns fantastisk natur med b.la öppna fält och fantastiska sandstränder. Golfbanor, ridanläggning, badhus, gym och motionsspår med utegym är bara en del av vad som erbjuds inom Vellinge.

Familjeliv

I Hököpinge planeras ny skola att stå färdig hösten 2023 Redan från hösten 2019 startar Hököpinge skola sin verksamhet på Herrestorpsskolan i Vellinge för att bygga upp verksamheten inför att skolan står klar. Mer information finns på kommunens hemsida. Bruksparkens förskola är en etablerad och omtyckt förskola i Hököpinge. Vellinges skolor ligger i topp i landet, 2018 blev kommunen årets bästa skolkommun.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.