Bruksparken 1 / Vellinge

Välkommen till denna underbara etagelägenhet med fantastisk utsikt!

Slutpris
2 135 000 kr
Boarea/biarea
130/15 kvm
Avgift
9 054 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
3 o 4 (Hiss finns)
Såld
2020-03-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bruksparken såldes av oss 2020-03-03. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på Bruksparken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bruksparken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en stilren och ljus etagelägenhet med öppna ytor som bjuder in till umgänge. Utsikten från båda våningarna är verkligen fenomenal, du ser exempelvis Öresundsbron och på kvällarna hur solen vackert går ner över havet!

En ljus och välkomnande hall med klädkammare möter oss med öppen planlösning mot vardagsrum och kök. Stora härliga fönster som släpper in ett härligt ljus från naturen utanför. Köket är rymligt med bra förvaring i vita släta skåp. Fin bänkskiva i svart granit och integrerade vitvaror. På entréplan finner du även ett sovrum. Övre plan erbjuder två sovrum samt en enorm klädkammare som även skulle kunna användas som gästrum eller tv-rum. I lägenheten finns två badrum, ett med badkar och ett med dusch, samt tvättmaskin och torktumlare.

Detta boende skänker verkligen en fantastisk känsla, med fin balans mellan traditionella och moderna värden. Mitt i genuin bymiljö, med närhet till sköna naturupplevelser och all service får hela familjen en livskvalitet utöver det vanliga!


Den vackra Bruksparken går för tillfället igenom en stor men varsam expansion, här byggs mycket nya bostäder och hela samhället utvecklas. Byns förskola är mycket populär och inom några år öppnar även en ny förskola och skola (förskoleklass till 9:an), samt en grönskande park med lekplats strax intill den nuvarande Brunnsparken.

I Hököpinge bor du nästan i stan men ändå på landet, i området finns gårdsbutiker med egenodlade råvaror och Vellinge erbjuder all service för vardagens bestyr. Bussen går precis runt knuten och tar dig till Vellinge på bara några minuter eller in till Hyllie på 15 minuter och till Malmö centrum på 30 minuter. Dessutom finns det cykelvägar hela vägen in till Malmö. På lediga stunder kan du ta en cykeltur i det vackra landskapet eller promenera över strandängarna ner till havet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.