Bruksparken 1

Bruksparken 1

Slutpris

2 135 000 kr


Vellinge

Bruksparken 1


Slutpris
2 135 000 kr

Vellinge

Välkommen till denna underbara etagelägenhet med fantastisk utsikt!

Här erbjuds en stilren och ljus etagelägenhet med öppna ytor som bjuder in till umgänge. Utsikten från båda våningarna är verkligen fenomenal, du ser exempelvis Öresundsbron och på kvällarna hur solen vackert går ner över havet!

En ljus och välkomnande hall med klädkammare möter oss med öppen planlösning mot vardagsrum och kök. Stora härliga fönster som släpper in ett härligt ljus från naturen utanför. Köket är rymligt med bra förvaring i vita släta skåp. Fin bänkskiva i svart granit och integrerade vitvaror. På entréplan finner du även ett sovrum. Övre plan erbjuder två sovrum samt en enorm klädkammare som även skulle kunna användas som gästrum eller tv-rum. I lägenheten finns två badrum, ett med badkar och ett med dusch, samt tvättmaskin och torktumlare.

Detta boende skänker verkligen en fantastisk känsla, med fin balans mellan traditionella och moderna värden. Mitt i genuin bymiljö, med närhet till sköna naturupplevelser och all service får hela familjen en livskvalitet utöver det vanliga!


Den vackra Bruksparken går för tillfället igenom en stor men varsam expansion, här byggs mycket nya bostäder och hela samhället utvecklas. Byns förskola är mycket populär och inom några år öppnar även en ny förskola och skola (förskoleklass till 9:an), samt en grönskande park med lekplats strax intill den nuvarande Brunnsparken.

I Hököpinge bor du nästan i stan men ändå på landet, i området finns gårdsbutiker med egenodlade råvaror och Vellinge erbjuder all service för vardagens bestyr. Bussen går precis runt knuten och tar dig till Vellinge på bara några minuter eller in till Hyllie på 15 minuter och till Malmö centrum på 30 minuter. Dessutom finns det cykelvägar hela vägen in till Malmö. På lediga stunder kan du ta en cykeltur i det vackra landskapet eller promenera över strandängarna ner till havet.


Boarea/biarea
130/15 kvm
Avgift
9 054 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
3 o 4 (Hiss finns)
Såld
2020-03-03

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Bruksparken såldes av oss 2020-03-03. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på Bruksparken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.