Kompanigatan 5 / Vellinge

Centralt belägen 3:a med balkong mot innergården!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
79.5 kvm
Avgift
5 385 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på kompanigatan såldes av oss 2020-07-01. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på kompanigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vellinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad, genomgående och ljus 3:a med balkong. Ett sovrum i bra storlek med klädkammare, möjlighet finns även att göra om matrummet till sovrum om det önskas. Äldre kök med matplats och skafferi, rymligt vardagsrum med utgång till balkongen i västerläge samt badrum med dusch. Gott om förvaring i lägenheten. Lägenheten ligger bra placerad i centrum med busshållplats för vidare färd till Höllviken eller Malmö inom gångavstånd. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vellinge

I Vellinge finns närhet till det mesta - butiker, cafeér, bibliotek och badhus nås inom gångavstånd.

Utbud i vardagen

Vellinge centrum med gångavstånd till ICA, Willys, Systembolaget, bageri och butiker. Kommunikation med buss från centrum och Vellinge ängar.

Fritid

Inom korta avstånd från Vellinge finns fantastisk natur med b.la öppna fält och fantastiska sandstränder. Golfbanor, ridanläggning, badhus, gym och motionsspår med utegym är bara en del av vad som erbjuds.

Kommunikation

Gångavstånd till busshållplats för vidare färd in mot Hyllie och Malmö C. Från Vellinge ängar går fler bussar mot Malmö men även Höllviken och Trelleborg. Med bil når du Malmö och Öresundsbron på ca 15 min. Flygplatserna Kastrup och Sturup finns båda inom bekvämt räckhåll.

Familjeliv

I Vellinge finns Södervångsskolan, Framtidskompassen och Herrestorpsskolan inom gång-och cykelavstånd. Flera förskolor finns tex. Södervång, Solblomman, Norrevång, Herrestorp och Asklunda. Vellinges skolor ligger i topp i landet, 2018 blev kommunen årets bästa skolkommun.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.