Rödhakegatan 20

Rödhakegatan 20

Slutpris

4 750 000 kr


Olsgården— Vellinge

Rödhakegatan 20


Slutpris
4 750 000 kr

Olsgården— Vellinge

Generös familjevilla med nytt tak och uterum på vacker hörntomt på Olsgården!

Generös familjevilla med nytt tak och uterum på vacker hörntomt på Olsgården! Välkommen till en generös, trivsam och välskött villa belägen på en hörntomt på populära Olsgården! En fin trädgård omringar huset (som du kan gå runt) med stenlagda uteplatser och vackra planteringar. Huset välkomnar med en generös hall och vy mot vardagsrum och trädgård. Till höger finner vi ett snyggt kök i vitt med bänkskivor i svart granit. Vitrinskåp lyser upp och lägg därtill härliga arbetsytor, bra plats i skåp och lådor och matplats invid fönster. Huset bjuder på tre sovrum med möjlighet att göra fler om så behövs. Två badrum och en gästtoalett förenklar vardagsbestyren.
De sociala ytorna är fantastiska med vardagsrum och uterum på nedre plan och det stora allrummet på övre plan. Helt enkelt ett perfekt hus för barnfamiljen! Bilen parkerar du i carporten. Alldeles om hörnan hittar vi också en stor gästparkering att nyttja. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
166/45 kvm
Driftkostnad
40 572 kr/år
Tomtarea
643 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-03-02

Mäklarhuset Vellinge

Denna villa på Rödhakegatan såldes av oss 2023-03-02. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på Rödhakegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.