Stora Grönegatan 16A / Vellinge

Välplanerad etta i mycket fint skick!

Slutpris
1 210 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
2 368 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på stora grönegatan såldes av oss 2020-11-26. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på stora grönegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vellinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En halv trappa upp på första våningen ligger denna trivsamma och välplanerade etta med stort kök, helkaklat badrum med dusch renoverat 2018 samt ett stort rum med plats för soffgrupp och säng. Köket renoverades 2019 med inredning i vitt från Ballingslöv och rostfria vitvaror. I köket finns plats för matplats. Gångavstånd till centrum och bra parkeringsmöjligheter. Välskött bostadsrättsförening. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vellinge

I Vellinge finns närhet till det mesta - butiker, cafeér, bibliotek och badhus nås inom gångavstånd.

Utbud i vardagen

Vellinge centrum med gångavstånd till ICA, Willys, Systembolaget, bageri och butiker. Kommunikation med buss från centrum och Vellinge ängar.

Fritid

Inom korta avstånd från Vellinge finns fantastisk natur med b.la öppna fält och fantastiska sandstränder. Golfbanor, ridanläggning, badhus, gym och motionsspår med utegym är bara en del av vad som erbjuds.

Kommunikation

Gångavstånd till busshållplats för vidare färd in mot Hyllie och Malmö C. Från Vellinge ängar går fler bussar mot Malmö men även Höllviken och Trelleborg. Med bil når du Malmö och Öresundsbron på ca 15 min. Flygplatserna Kastrup och Sturup finns båda inom bekvämt räckhåll.

Familjeliv

I Vellinge finns Södervångsskolan, Framtidskompassen och Herrestorpsskolan inom gång-och cykelavstånd. Flera förskolor finns tex. Södervång, Solblomman, Norrevång, Herrestorp och Asklunda. Vellinges skolor ligger i topp i landet, 2018 blev kommunen årets bästa skolkommun.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.