Sök Meny
Såld

Malmö / Vintrie / Trädhagegränd 2B

Bunkeflostrad-Vintrie

Detta är en fantastik, unik, arkitektritad villa som är något utöver det vanliga. Boendet är inspirerande och estetiskt tilltalande, allt är planerat in i minsta detalj. Byggfördelarna är många som bland annat den goda värmeisoleringen i Ytong/lättbetong som är välkänd och den överträffas inte av något annat massivt byggmaterial. Det innebär att man har energieffektivt hus med behagligt inomhusklimat året runt, ljudisolering, brandsäkerhet och fuktskydd. Du får en sund och naturligt bostad med miljömässig hållbarhet. Inbyggd belysning och avancerad teknik gör bostaden stilfull och funktionell.

Alla detaljer skapar en fin stämning så som ljus, volym och öppenhet. Stora skjutbara fönsterpartier längs gaveln i huset ger ett fantastiskt ljusinsläpp, skapar stor rymdkänsla i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här finns också en vacker öppen spis som inte bara sprider "mysvärme" utan också värmer upp huset.

Lyxigt, stilrent kök som är en del av husets arkitektur och grundstruktur. Exklusiva, eleganta hygienutrymmen som har precis allt man kan önska. Bostaden har även tre fina sovrum med bra förvaringsutrymmen samt allrum på ovanvåningen. Det stora sovrummet på ovanvåningen kan enkelt göras om till två sovrum (se alternativ planlösning).Båda våningsplanen har vattenburen golvvärme och exklusiva golvbeläggningar.

Trädgården med stor terrass och överbyggd uteplats har sol hela dagen. På tomten finns även ett inrett förråd i bostadsstandard, bland annat har man installerat golvvärme. Lugnt barnvänlig område i riktig idyllisk bymiljö men ändå nära, 1,5 km till centrala Malmö, Emporia/Hyllie station och 800 m till IKEA/Svågertorp. Vidunderlig utsikt mot öppna landskap. Ett drömboende som måste ses!!

Sponsrade länkar
Malmö / Vintrie
Trädhagegränd 2B
Slutpris: 5 995 000 kr
Boarea: 186 kvm
Driftkostnad: 20 181 kr/år
Tomtarea: 394 kvm
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Skåne / Vintrie / Trädhagegränd