Trädhagegränd 2B / Vintrie / Malmö

Bunkeflostrad-Vintrie

Slutpris
5 995 000 kr
Boarea
186 kvm
Driftkostnad
20 181 kr/år
Tomtarea
394 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-08-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Trädhagegränd såldes av oss 2017-08-17. Se alla våra försäljningar i Vintrie samt även på Trädhagegränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vintrie är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta är en fantastik, unik, arkitektritad villa som är något utöver det vanliga. Boendet är inspirerande och estetiskt tilltalande, allt är planerat in i minsta detalj. Byggfördelarna är många som bland annat den goda värmeisoleringen i Ytong/lättbetong som är välkänd och den överträffas inte av något annat massivt byggmaterial. Det innebär att man har energieffektivt hus med behagligt inomhusklimat året runt, ljudisolering, brandsäkerhet och fuktskydd. Du får en sund och naturligt bostad med miljömässig hållbarhet. Inbyggd belysning och avancerad teknik gör bostaden stilfull och funktionell.

Alla detaljer skapar en fin stämning så som ljus, volym och öppenhet. Stora skjutbara fönsterpartier längs gaveln i huset ger ett fantastiskt ljusinsläpp, skapar stor rymdkänsla i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här finns också en vacker öppen spis som inte bara sprider "mysvärme" utan också värmer upp huset.

Lyxigt, stilrent kök som är en del av husets arkitektur och grundstruktur. Exklusiva, eleganta hygienutrymmen som har precis allt man kan önska. Bostaden har även tre fina sovrum med bra förvaringsutrymmen samt allrum på ovanvåningen. Det stora sovrummet på ovanvåningen kan enkelt göras om till två sovrum (se alternativ planlösning).Båda våningsplanen har vattenburen golvvärme och exklusiva golvbeläggningar.

Trädgården med stor terrass och överbyggd uteplats har sol hela dagen. På tomten finns även ett inrett förråd i bostadsstandard, bland annat har man installerat golvvärme. Lugnt barnvänlig område i riktig idyllisk bymiljö men ändå nära, 1,5 km till centrala Malmö, Emporia/Hyllie station och 800 m till IKEA/Svågertorp. Vidunderlig utsikt mot öppna landskap. Ett drömboende som måste ses!!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration