Kaptenens väg 22

Kaptenens väg 22

Slutpris

3 950 000 kr


Yngsjö - Nyehusen— Yngsjö— Kristianstad

Kaptenens väg 22


Slutpris
3 950 000 kr

Yngsjö - Nyehusen— Yngsjö— Kristianstad

Gillar du hav, strand och vackra vyer vid Gropahålet? Nu finns ett tillfälle att förvärva ett fint fritidshus i Nyehusen/Yngsjö! Eller för dig som önskar bo permanent då huset är modernt i sin byggnation och vinterbonat. Byggrätten är stor här, hela 140+40 kvm så för dig som vill bygga mer finns det fina möjligheter till det. Det är kommunalt V/A och det finns fiber i gatan.

Huset är murat och rejält byggt och bjuder oss på fina umgägesytor då kök och vardagsrum ligger med öppen planlösning, här finns öppen spis. Uterummet ligger strax intill och är isolerat i golvet och även här finns en öppen spis. Storstugan bjuder oss på stort och luftigt sovrum med kllädkammare, detta kan delas till två sovrum om man önskar sig det.
Helkaklat badrum med dusch, wc och handfat.
Längan har garage, gästrum och badrum med duschkabin, wc och handfat samt tvättmöjligheter då här finns tvättmaskin och torktumlare.
Innegården är mysig och insynsskyddad och här finns pool, trädäck och flera fina uteplatser att sitta på. Bara att välja plats efter väder och vind.

Tomten är lummig och insynsskyddad och det är både en naturtomt med inslag av gräsmatta samt en del perenna rabatter.

Det här är helt enkelt det perfekta stället för den som vill uppleva det bästa av två världar - en avkopplande tillvaro i naturen samtidigt som bekvämligheter och standard inte behöver offras.

Varmt välkommen till Kaptenens väg 22!


Boarea
69 kvm
Driftkostnad
34 740 kr/år
Tomtarea
1 776 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-08-17

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna fritidshus på Kaptenens väg såldes av oss 2023-08-17. Se alla våra försäljningar i Yngsjö samt även på Kaptenens väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.