Hackspettsvägen 4 / Strängnäs

Tvåplansvilla i strålande skick!

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea/biarea
146/73 kvm
Driftkostnad
30 316 kr/år
Tomtarea
498 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Hackspettsvägen såldes av oss 2020-03-26. Se alla våra försäljningar i Strängnäs samt även på Hackspettsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hackspettsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till Ulvhäll och denna tvåplansvilla om 146 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av bra disponerat och rymligt hus i absolut toppskick med harmoniska färger och fönster i flera väderstreck . Vidare är detta ett barnvänligt boende med fräscha ytskikt, generösa sällskapsytor och fint ljusinsläpp. Genomgående vattenburen golvvärme i hela huset.

Huset består bland annat av ett rymligt och stilrent kök med generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Här finns ett ljust och härligt vardagsrum med stora fönster som släpper in solens strålar och väl tilltagna ytor samt tre sovrum. Badrummet är fint och ljust med toalett, dusch, tvättmaskin, golvvärme och handfat.

Huset står på en välskött trädgårdstomt med orangeri, året runt spa och en grön häck som skyddar mot insyn. Uppbyggt 1910 men helt ombyggt och tillbyggt 2014, ett boende i mycket gott skick där det mesta är nytt och bör upplevas på plats.

Mycket bra läge i klassiskt villakvarter med närhet till skolor, Strängnäs Centrum och tågstationen. Ca 500 m till badplats i Mälaren!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.