Oxhagsvägen 42 / Strängnäs

Tvåplansvilla i strålande skick!

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
150 kvm
Driftkostnad
32 550 kr/år
Tomtarea
522 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Oxhagsvägen såldes av oss 2019-09-13. Se alla våra försäljningar i Strängnäs samt även på Oxhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Oxhagsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Oxhagsvägen 42 hittas en mycket välskött villa om sju rum och kök. Huset är ljust, välplanerat och barnvänligt och har fräscha ytskikt och generösa sällskapsytor.

Huset består bland annat av ett stilrent kök med bänkskiva i laminat, plats för matbord och stolar och vitt kakel. Här finns ett öppet och generöst vardagsrum med väl tilltagna ytor och naturlig plats för soffa och soffbord samt fyra sovrum. Badrummet är praktiskt med toalett, handfat och duschkabin.

Utvändigt sett finns här även mycket som är värt att lyfta fram. Till huset hör ett dubbelgarage med arbetsbänk, eluttag och plats för två bilar. Huset står på en lättskött tomt med pool, badtunna och ett förråd. Dessutom finns här en solig balkong med plats för ett mindre bord och stolar.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Strängnäs har att erbjuda perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö! Till löpspår är det en kort promenad och lika enkelt och snabbt nås Abborrbergets badplats. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.