Masugnsvägen 82

Masugnsvägen 82

Slutpris

3 750 000 kr


Mariehäll— Stockholm— Nyproduktion

Masugnsvägen 82


Slutpris
3 750 000 kr

Tillhör projekt Åstranden 5
Mariehäll— Stockholm— Nyproduktion

Bostadsrätt med balkong mot gården och bra förvaring

I den här sociala tvåan njuter du av en stor balkong i lugnt läge mot gården och en glimt av Bällstaån. Den sociala planlösningen ger gott om plats för umgänge och här hittar du gott om förvaring i en rymlig klädkammare samt skjutdörrsgarderob.

Bostadsrätt med gott om förvaring
När du kommer in möts du av en entré med plats för avhängning samt förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. I anslutning till sovrummet finns en stor klädkammare med rum för väskor, kläder och sportutrustning. Via en passage når du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå maskinen finns en arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Öppen social planlösning med plats för dina vänner
Hemmets kombinerade kök och vardagsrum smälter samman till en luftig trevlig social yta som rymmer både matplats och soffa samt fåtölj. Hemmets generösa sovrum har ett lugnt läge mot gården och en rymlig klädkammare för förvaring,

Bostadsrätt med balkong mot gården
Från det kombinerade köket och vardagsrummet tar du dig ut på den mysiga balkongen som har ett lugnt läge mot gården och där du kan få en glimt av Bällstaviken. Här kan du inreda med en matplats och njuta av sommarkvällarna.

Inredning i din nya bostadsrätt i Åstranden 5
När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Se inredningsval för just denna bostad i broschyrer och dokument nedan.


Boarea
54.5 kvm
Avgift
3 653 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
7 av 9 (Hiss finns)
Såld
2024-04-05

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Masugnsvägen såldes av oss 2024-04-05. Se alla våra försäljningar i samt även på Masugnsvägen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Carl Lekselius

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.