Masugnsvägen 82

Masugnsvägen 82

Slutpris

6 490 000 kr


Mariehäll— Stockholm

Masugnsvägen 82


Slutpris
6 490 000 kr

Mariehäll— Stockholm

Bostadsrätt med sociala öppna ytor, stor terrass mot Bällstaån och dubbla badrum.

Kom in i denna generösa fyra med en stor terrass på 21 kvadratmeter. Inuti njuter du av ett fantastiskt ljusinsläpp samtidigt som den öppna planlösningen, två badrum och bra förvaring, gör den lika trivsam vardag som helg. Välkommen in!

Bostadsrätt med gott om förvaring

När du kommer in möts du av en trevlig entré med plats för avhängning samt förvaring för kläder och skor i en praktisk skjutdörrsgarderob. Längre in i lägenheten hittar du ytterligare förvaringsmöjligheter i en klädkammare samt i en stor skjutdörrsgarderob i det större sovrummet. Hemmets helkaklade större badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Det mindre badrummet är också det helkaklat och utrustat med dusch.

Öppna sociala ytor och härlig terrass mot Bällstaån

Hemmets stora gemensamma kök och vardagsrum smälter samman till en härlig plats att umgås på med vänner och familj. Rummet får ljus från fönster i två väderstreck och här kan du inreda med både soffa och fåtöljer samt en trevlig matplats. Det praktiska vinkelköket passar utmärkt för dig som gillar matlagning och kyl och frys utgör en liten vägg som ger dig som står vid spisen en aning avskildhet från gästerna i soffan. Utanför rummet breder den härliga terrassen ut sig med perfekt läge mot Bällstaån. Här kan du inreda med vackra krukor och odlingar, solstolar och en matplats. Terrassen blir snart en given favoritplats för umgänge under sommarhalvåret.

Bostadsrätt med sovrum med bra förvaring

Hemmets tre sovrum har ett lugnt läge mot gården. De två mindre har går bra att inreda som hemmakontor om det passar dig bättre. De har båda plats för kläder i en garderob. Det större sovrummet rymmer en dubbelsäng och har gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob.

Inredning i din nya bostadsrätt i Åstranden 5

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Du hittar hem i två olika stilar – Frö och Sand – båda med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Lär mer om stilarna här

I listan över lediga lägenheter i kvarteret ser du vilken lägenhet som är inredd i vilken stil.

Samtliga inredningsstilar har:

Släta köksluckor från Marbodal
Ekparkett från Kährs
Miljöklassade vitvaror från Siemens
Induktionshäll
Helkaklade badrum
Duschväggar i klarglas från INR
Kommod och spegelskåp från INR
Helintegrerad diskmaskin


Boarea
95 kvm
Avgift
5 857 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 9 (Hiss finns)
Såld
2023-06-01

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Masugnsvägen såldes av oss 2023-06-01. Se alla våra försäljningar i samt även på Masugnsvägen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.