Gottsundavägen 24 / Täljö / Åkersberga / Österåker

Arkitektritad enplansvilla om 124 kvm i idylliskt område!

Slutpris
5 250 000 kr
Boarea
ca 125 kvm
Driftkostnad
33 204 kr/år
Tomtarea
1 644 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-12
Bostaden är såld!

Denna villa på gottsundavägen såldes av oss 2019-05-12. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på gottsundavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täljö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Gottsundavägen 24, här finner vi en välplanerad arkitektritad fastighet i ett barnvänligt och naturnära område. Här erbjuds du generös takhöjd med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med skjutdörr som tar dig ut till den trevliga trädgårdstomten och altanen där du kan njuta av solens strålar. Bostaden erbjuder ett välplanerat och exklusivt kök med öppen planlösning in till vardagsrummet, tre bra planerade sovrum, stort ljust badrum med bastu, helkaklad gäst wc med dusch samt rymlig tvättstuga med plats för god förvaring. Stor carport med plats för två bilar i anslutning till entrén.

Bara några minuters promenad från bostaden finner vi en liten sjö, där det är speciellt anordnat för barn med badplats och hopptorn. På vintern är detta ett perfekt ställe att ta med sig hela familjen för en dag med skridskor.
Här bor du med närhet till bra skolor och förskolor, fina promenadstråk samt nära till bra kommunikationer. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Täljö

Täljö är en tätort i Österåkers kommun, cirka 4,5 kilometer från centralorten Åkersberga. Täljö har en station på Roslagsbanan och ingår i postorten Åkersberga. Täljö är omgivet av skog och har närhet till havet.

Restauranger och service

I Åkersberga finns ett större utbud av restauranger och butiker. Hit är det cirka 4,5 kilometer. Arninge ligger cirka 13 kilometer från Täljö. Här finns ett flertal restauranger och matbutiker samt övrig service.

Sport och fritid

I Täljö finns ett fint stall med ridhus och stora hagar. I Åkersberga (cirka 4,5 kilometer) finns ishall, simhall, idrottsplatser och flera större idrottsföreningar. Rydbo ligger cirka 9,5 kilometer från Täljö. Här finns Rydbo IF som framförallt fokuserar på fotboll och har grupper för både vuxna och barn. Här finns en fin konstgräsplan som invigdes 2010 och ändrade namnet till Wasavallen. I Täljö finns fina promenadstråk och skogsstigar.

Kommunikationer

En hållplats på Roslagsbanan inrättades här år 1928. I februari 2015 blev dubbelspåret klart på sträckan Rydbo–Åkers Runö, och Täljö station renoverades och flyttades lite längre österut. Roslagsbanan går mot Åkersberga och Österskär samt Östra station två gånger i timmen på vardagar och oftare vid rusningstrafik. Till Åkersberga station tar det cirka 6 minuter och till Östra station tar det cirka 30 minuter. Från Svinningevägen går buss 683 mot Åkersberga eller Kulla vägskäl vidare mot Tekniska högskolan.

Skolor och förskolor

Vid ena infarten till Täljö kommer nya Fredsborgs skolan att stå klar i januari 2020. Skolan ligger idag vid Åkers Runö station, cirka 2,5 kilometer bort. Här finns elever i årskurs F-9. I samma område finns ett flertal förskolor. Det finns två skolor i Rydbo - en kommunal och en friskola med Montessoriinriktning. Båda uppvisar mycket goda resultat i de nationella proven för årskurs 5. Rydbo har två förskolor - den kommunala Skogsbacken med 6–7 avdelningar och det fristående Mossbacken med två avdelningar med Montessoriinriktning (ingår i Rydbo friskola).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.