Gottsundavägen 24

Gottsundavägen 24

Slutpris

6 300 000 kr


Åkersberga— Österåker

Gottsundavägen 24


Slutpris
6 300 000 kr

Åkersberga— Österåker

Arkitektritad enplansvilla om 125 kvm i idylliskt område nära till bad och natur!

Välkommen till Gottsundavägen 24, här finner vi en välplanerad arkitektritad fastighet i ett barnvänligt och naturnära område. Här erbjuds du generös takhöjd med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med skjutdörr som tar dig ut till den trevliga trädgårdstomten och altanen där du kan njuta av solens strålar. Bostaden erbjuder ett välplanerat och exklusivt kök med öppen planlösning in till vardagsrummet, tre bra planerade sovrum, stort ljust badrum med bastu, helkaklad gäst wc med dusch samt rymlig tvättstuga med plats för god förvaring. Fastigheten är utrustad med bergvärme och golvvärme. Stor carport med plats för två bilar i anslutning till entrén. Fastighetens trädgård erbjuder olika sorters växter, bär och frukt. Här finns det många möjligheter för den trädgårdsintresserade.

Bara några minuters promenad från bostaden finner vi en liten sjö, där det är speciellt anordnat för barn med badplats och hopptorn. På vintern är detta ett perfekt ställe att ta med sig hela familjen för en dag med skridskor. I skogen mitt emot bostaden finns en liten stig som tar oss upp till en fantastisk utsiktsplats där du har möjlighet att njuta av kvällens solstrålar medens du blickar ut över sjön och området.
Här bor du med ett fantastiskt läge med närhet till bra skolor, gymnasium och förskolor, fina promenadstråk samt nära till bra kommunikationer i form av roslagsbanan som tar dig in till Stockholms universitet på ca 30 min. Ca 2km från bostaden byggs nu Åkerbergas multihall som beräknas öppna under slutet av 2022.
Detta är boendet som lämnar önskelistan tom, välkommen på visning!


Boarea
ca 125 kvm
Driftkostnad
37 099 kr/år
Tomtarea
1 644 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-23

Mäklarhuset Stockholms Skärgård

Denna villa på Gottsundavägen såldes av oss 2021-06-23. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Gottsundavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.