Mäklare i Stockholms skärgård

Mathias Gustavsson

Mathias Gustavsson

Mathias Gustavsson

Fastighetsmäklare / Delägare

Talar

Mäklare i Stockholms skärgård

Mathias Gustavsson

Jag började mitt arbete på Mäklarhuset 2015 som assistent och visningsvärd, arbetar sedan 2019 som fastighetsmäklare med fokus på Österåker och Stockholms skärgård, för att göra det smidigt för både mina skärgårdssäljare och köpare så har jag även fartygsbefäl klass 8 utbildning och tillsammans med egen båt gör att jag smidigt kan visa och värdera fastigheter ute i skärgården på ett säkert och smidigt sätt. Har under dom senaste 15 åren arbetat med försäljning vilket har givit mig en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät.

Mer om mig

Har alltid haft en kärlek till vår skärgård så valet av att bosätta mig nära vattnet föll sig självklart. Efter ha bott i Norrort hela livet så har jag skaffat mig en bred lokalkännedom både på fastlandet men även i vår vackra skärgård.

Målsättning

Mitt mål är att få både köpare och säljare att känna sig trygga i den största affären man gör i livet, att alltid vara anträffbar och få ut det bästa slutpriset. För mig är kvittot på ett bra arbete att få rekommendationer och återkommande kunder.

"Högst slutpris, vinner!"
HittaMäklare
4.9Hitta till oss


Stockholms skärgård Kontoret i Vaxholm, Hamngatan 26 Kontoret i Österåker, Stationsvägen 8 Kontoret i Norrtälje, Sjötullsgatan 7

Öppettider


Samtliga kontor har öppet mellan:
09.00 - 17.00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.