Husby backe 23 / Hagbyhöjden / Åkersberga / Österåker

Chans att förvärva denna fantastiska familjevilla i populära Hagbyhöjden

Slutpris
4 950 000 kr
Boarea/biarea
140/6 kvm
Tomtarea
351 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Husby Backe såldes av oss 2019-08-23. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Husby Backe

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds du ett stilrent hem som präglas av moderna materialval, rymd med högt i tak samt stora fönsterpartier som bidrar till härligt ljusinsläpp. Köket som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet bjuder in till socialt umgänge för hela familjen. Huset är fördelat på två plan med tre sovrum, två badrum, kök samt vardagsrum med utgång till trädgårdstomten. Här erbjuds en planlösning med stora sociala ytor samt möjlighet till ytterligare ett sovrum.

Här bor du med ett fantastiskt läge i närhet till Stockholms skärgård, skola, förskola, Åkersberga centrum samt natur och kommunikation. Roslagsbanan tar dig in till Täby på 17 min och vidare in till Tekniska högskolan på under 40 min. Detta är boendet som lämnar önskelistan tom, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.