Knipvägen 73

Knipvägen 73

Slutpris

5 000 000 kr


Margretelund— Åkersberga— Österåker

Knipvägen 73


Slutpris
5 000 000 kr

Margretelund— Åkersberga— Österåker

Smakfullt renoverat kedjehus i populära Margretelund

Välkommen till detta perfekt planerade kedjehus i populära och barnvänliga Margretelund. Här erbjuds du ett komplett hem med gott om förvaringsmöjligheter, välplanerade rum samt en trädgårdstomt i bra placerat solläge som gränsar mot allmänningen. Första steget in i bostaden möts vi av en välkomnande hall som tar oss vidare till ett modernt renoverat kök från 2017. Vardagsrummet som också erbjuder en matsalsdel bjuder in till socialt umgänge för hela familjen här finns braskaminen samt altandörr till bostadens uterum som kan njutas av från tidig vår till sen höst.

På entréplan finner vi även tvättrum, gäst wc och ett av bostadens fyra sovrum. På övreplan finner vi den privata delen av huset som erbjuder tre sovrum ett allrum och ett rymligt badrum. Bostadens trädgård som gränsar till allmänningen erbjuder ett rymligt trädäck med pool och spabad.
Planlösning med stora sociala ytor samt möjlighet till ytterligare ett sovrum, perfekt för den lilla som den stora familjen. På övre plan möts vi av ett fantastiskt ljus tack vare det perfekt placerade fönstret mot härlig grönska.

I Margretelund bor du med närhet till skola, förskola, idrottsplats, friluftsliv, kommunikationer, badplatser samt matbutik.
Busshållplatsen som ligger i nära anslutning till bostaden tar dig direkt till Humlegården, optimalt för dig som pendlar till Stockholms innerstad.


Boarea
ca 151 kvm
Driftkostnad
48 149 kr/år
Tomtarea
378 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-02-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.