Rydbovägen 74 / Rydbo / Åkersberga / Österåker

Etagelägenhet med lantligt läge nära stan. Endast 10 min till Täby C och 26 min till Östra Station

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea/biarea
62/10 kvm
Avgift
4 387 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rydbovägen såldes av oss 2020-01-14. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Rydbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rydbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam etagelägenhet som med sina öppna ytor, höga takhöjd (4,5 m) och stora fönster har ett fint ljusinsläpp från flera väderstreck. Egen entré en trappa upp med balkong i nordost och härlig morgonsol. Stort kök och vardagsrum med 4,5 meter i takhöjd och utgång till balkong i söder med sol från morgon till kväll. Stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter med total 5 garderober. En trappa upp från köket och vardagsrummet finns ett stort loft som kan användas som vardagsrum, sovrum eller kanske ateljé! På loftet finns också en stor kattvind om 10 kvm som med enkelhet kan användas som extra gästrum. Rymligt kök i vitt från Vedum med rostfria vitvaror från Electrolux. Genomgående ekparkettgolv förutom i det helkaklade badrummet med tvättpelare. TV med basutbud, internet, vatten och värme ingår i månadsavgiften. Luftkonditionering installerad år 2018 av certifierad installatör från Polarpumpen ger skön svalka i hela lägenheten varma sommardagar. Ett 5 kvm stort förråd ingår också och finns i direkt anslutning till entrébalkongen. Föreningen har p-platser med elstolpe som kan hyras för 300 kronor per månad. Fastigheten byggdes år 2012.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.