Tvärvägen 1 / Centrala Åkersberga / Åkersberga / Österåker

Oslagbart läge nära kanalen och centrum

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea/biarea
120/84 kvm
Driftkostnad
37 689 kr/år
Tomtarea
821 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Tvärvägen 1 såldes av oss 2019-08-27. Se alla våra försäljningar i Åkersberga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Åkersberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna fastighet med oslagbart läge i centrala Åkersberga.
Med härliga allrum och utrymme i kök så finns här plats för den stora familjen. Med lite kärlek och en smula händighet har du möjlighet att skapa ditt drömboende här. På entréplan så har du två sovrum (möjlighet till tre) en wc, stort allrum samt burspråks veranda och kök med gott om plats för matbord. I källaren så har du ytterligare ett sovrum, hobbyrum, snickarverkstad, badrum med bastu, matkällare samt pannrum. Fastigheten förvärvades 1990 och är tillbyggd i omgångar.

Tomten är härlig och har ett fantastiskt solläge samt under sommaren har du din egna fruktträdgård här ute. I växthuset och planteringsodlingarna så har du möjlighet till att skapa ditt eget grönsaksland.

Här bor du helt ostört trots att fastigheten är belägen med 5 minuters gångavstånd från Åkersberga Centrum samt Åkers Kanals vackra vandringsstråk och båtplatser. Du har närheten till mataffärer, busshållsplatser, mortionsspår samt Roslagsbanan.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.