Bastuvägen 3, älta

Bastuvägen 3, älta

Slutpris

3 195 000 kr


Bastuområdet— Älta— Nacka

Bastuvägen 3, älta


Slutpris
3 195 000 kr

Bastuområdet— Älta— Nacka

Med ett bra läge i området ligger denna trivsamma lägenhet om 82,8 m² och erbjuder fyra rum och kök. Ljust och stilrent kök med matplats. Generöst vardagsrum med utgång till en insynsskyddad balkong med sol från morgon fram till sen eftermiddag. Helkaklade bad- och duschrum varav det ena med tvättavdelning. Vid entrén en mindre möblerbar uteplats med morgonsol. Generöst förråd med gott om plats för förvaring precis nedanför bostaden samt även ett källarförråd tillhör lägenheten. Bara ett stenkast från bostaden når man skog och natur med flertalet badsjöar och trevliga promenadstråk. Precis nedanför bostadsområdet, busskommunikation till Gullmarsplan. På ca fem minuters promenad når man även bussar till Slussen, Tyresö samt övriga Nacka. Gångavstånd till förskolor och skolor. Älta är perfekt för den urbana familjen som vill ha småstadskänslan nära härlig natur men ändå på behörigt avstånd från storstadens puls.


Boarea
82.8 kvm
Avgift
4 992 kr/mån
Rum
4 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.