Bergtallsvägen 22 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Varför inte bo nästan mitt i parken istället?

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea
87,5 kvm
Avgift
5 103 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergtallsvägen såldes av oss 2018-10-10. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Bergtallsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig 3:a med ogenerat läge centralt i Långbro park! Här får du möjlighet att njuta av en rymlig och modern 3:a med fritt läge in mot Långbro parks grönskande omgivningar. Perfekt boende när du söker sköna umgängesytor - här bestående av ett ljust och stort vardagsrum i öppen planlösning med kök och generös matplats. Dessutom finns två rymliga sovrum, ett välutrustat badrum med bl.a egen tvättmaskin och torktumlare samt slutligen bra förvaringsutrymmen. Välkommen till ett fräscht och trivsamt boende i Långbroparken - en av Stockholms vackraste och mest uppskattade parkmiljöer för bostadsändamål.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration