Flensvägen 24 / Örby / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
8 150 000 kr
Boarea/biarea
115/57 kvm
Driftkostnad
34 401 kr/år
Tomtarea
484 kvm
Rum
5 rum
Såld
2020-02-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Flensvägen såldes av oss 2020-02-20. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Flensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Förföriskt 30-talshus mitt i Örby! Känslan är ”lyxigt mysig” där sällskapsytorna på entréplan är ljusa och ligger i skön harmoni med det mycket välutrustade Hagaköket. Planlösningen fullbordas med tre sovrum samt badrum på övre plan. Här finner du en bostad med vackra trägolv, mild färgsättning, tidstypisk karaktär och genomgående renoverad under de senaste åren – alltså ett boende att bara flytta in i. Som en bonus finns ett extra sovrum/gästrum i källaren där även ett stort badrum och husets tvättstuga ligger. Lekvänlig plan tomt som ligger perfekt mot solen i syd och väst – här finns en fin uteplats samt utrymme för studsmattan och rum för barnens bus.

Välkomna till ett fräscht boende i en vacker 30-talsvilla som har bergvärme på friköpt tomt med ett mycket lugnt och trivsamt läge bland vackra hus i Örby. 10 minuters gångväg till T-bana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.