Gamla Huddingevägen 411,

Gamla Huddingevägen 411,

Slutpris

2 450 000 kr


Örby— Älvsjö— Stockholm

Gamla Huddingevägen 411,


Slutpris
2 450 000 kr

Örby— Älvsjö— Stockholm

Rymlig 2:a med generös takhöjd, solig balkong och låg avgift

Varmt välkommen till denna rymliga 2:a med extra generös takhöjd och solig balkong mot lummig innergård. Helt perfekt boende för dig som bara vill flytta in och bo bekvämt i en moderniserad lya. Rymden känns redan när man kliver in genom entrén där du på höger sida finner ett renoverat kök i vitt med matplats för ca 4-6 personer. Lite längre in finner ni ett stort och luftigt vardagsrum med gott om plats för soffa och övrig möblemang. Rejält sovrum med gott om förvaring via två separata dubbelgarderober längs två väggar. Här finns gott om plats för dubbelsängen och nattduksbord, härifrån når du även balkongen som ligger ett lugnt och behagligt läge mot föreningens lugna innergård. Stabil förening med god ekonomi via flera hyreslokaler.

Härifrån är det gångavstånd till pendeltåget och butiksutbudet vid Älvsjö station där du finner en stort utbud av affärer. På kortare gångavstånd ligger även Örby skola ut med Gamla Huddingevägen, en cykeltur bort ligger även Högdalen med centrum och T-bana.

Välkommen hem!


Boarea
56 kvm
Avgift
2 255 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2022-07-11

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Gamla Huddingevägen såldes av oss 2022-07-11. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Gamla Huddingevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.