Gimmerstavägen 6

Gimmerstavägen 6

Slutpris

3 450 000 kr


Örby Slott— Älvsjö— Stockholm

Gimmerstavägen 6


Slutpris
3 450 000 kr

Örby Slott— Älvsjö— Stockholm

Modernt boende med industrikänsla, högt i tak och 36 kvm altan!

I ett före detta bageri hittar vi detta unikt vackra hem. Fastigheten byggdes om till bostäder år 2004 och har en industrikänsla som ger dess hemmets karaktär med 2,85 i takhöjd och de stora fönsterpartierna som finns i sovrum och mot den stora insynsskyddade altanen om 36 kvm.

Båda sovrum samt badrummet ansluter till hallen som fortsatt leder en till hemmets hjärta, vardagsrummet med kök. Den stilrena och trivsamma interiören är genomgående i hela bostaden och har köket som hemmets självklara och lite lyxiga mötesplats. Bostaden har väl genomtänkta kvadratmetrar och är renoverad med högkvalitativa moderna materialval med ljust parkettgolv i varje rum. Den väl tilltagna takhöjden och de maffiga fönsterna målade i grått bidrar till den bevarade industri-känslan och ger lägenheten en alldeles sällsynt charm. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den fantastiska uteplatsen blir hemmet som gjort för härliga umgängen. Det är helt enkelt ett hem att trivas och vara stolt över.

Från bostaden finns allt som kan tänkas behövas inom bekvämt räckhåll. För den bilburna har man Huddingevägen runt hörnet och bara 2 minuter bort finns busshållplats Juliaborg som tar en till Älvsjö station på 6 minuter och Gullmarsplan på 15 minuter. I närheten finns även ett flertal populära skolor och förskolor, bara 3 minuters promenad bort ligger förskolan Äppelängen och 6 minuter bort ligger Sjöstjärnans förskola. En kort promenad bort ligger idylliska Örby slottspark som är en historisk parkanläggning, här tar man gärna en promenad och njuter av den vackra grönskan och den harmoniska atmosfären, och varför inte svalka fötterna en stund i bassängen under sommarens varmare dagar.


Boarea
68 kvm
Avgift
5 067 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2021-05-27

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Gimmerstavägen såldes av oss 2021-05-27. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Gimmerstavägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.