Johan Skyttes väg 392

Johan Skyttes väg 392

Slutpris

5 050 000 kr


Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Johan Skyttes väg 392


Slutpris
5 050 000 kr

Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Rymlig 4:a med gigantisk & inglasad balkong samt två separata toaletter

I omtyckta Långbro Park ligger denna generösa 4:a om hela 98 kvm med en gigantisk och inglasad balkong.
Här erbjud ett ljust och luftigt vardagsrum anslutet till ett modernt och fräscht kök, där du via skjutdörrar kan öppna upp planlösningen mot vardagsrum. Lyxigt kök fullt maskinellt utrustat med inbyggnadsugn med varmluft, keramisk spishäll, fläkt, diskmaskin, inbyggnadsmikro och kyl samt frys i ståhöjd. Tre riktiga sovrum, varav ett i direkt anslutning till balkongen som också går att nå från vardagsrummet. Mycket god förvaring via två större klädkammare. En gästtoalett i hallen samt ett helkaklat fräscht badrum med Wc, badkar, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det går även att ta hissen direkt ner till garaget på källarplan, speciellt uppskattat på vintern. Kort gångavstånd till flera skolor och förskolor i närområdet.

Här bor man med en modern och komfortabel standard i ett av Långbro Parks absolut bästa lägen med en svårslagen utsikt!

Långbro park anses av många som en speciell oas i Stockholm med sina vackra promenadstråk och fina grönområden belägen mellan Älvsjö och Fruängen. Här kan du även avnjuta prisbelönt mat på populära Långbro värdshus. Goda kommunikationer i form av T-bana och buss samt pendeltåg i Älvsjö centrum. Här finns även ett brett matutbud i Fruängen med diverse matbutiker och restauranger samt även gym och systembolag.

Välkommen hem!


Boarea
98 kvm
Avgift
5 861 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-05-21

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Johan Skyttes Väg såldes av oss 2020-05-21. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Johan Skyttes Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.