Långängsvägen 14 / Herrängen / Älvsjö / Stockholm

Tillbyggd 30-tals-dröm

Slutpris
10 100 000 kr
Boarea/biarea
156/73 kvm
Driftkostnad
37 157 kr/år
Tomtarea
616 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Långängsvägen såldes av oss 2020-04-03. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Långängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herrängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Efter tillbyggnaden 2019 har det söta lilla ursprungshuset varsamt och fackmannamässigt förvandlats till en tilltalande, fullvuxen dröm. Redan i den rymliga hallen möts du av den omfamnande känslan som bara ett äldre hus kan erbjuda. Ett par steg in i huset befinner du dig mitt i härliga och ljusa sällskapsytor med bl.a. fin ekparkett lagt i fiskbensmönster och en vacker öppen spis. I anslutning till dessa och i öppen planlösning finns ett rymligt och helt nytt familjekök med mycket bra arbetsytor som inbjuder bullbak och matlagning. Från köket nås via dubbeldörrar en stor trädäckad uteplats där du kan njuta kaffet och bullarna i eftermiddagssolen. Ovanvåningen är husets privata del och består av ett större sovrum med walk-in-closet samt två likstora sovrum, perfekta för barnen. Det rymliga duschrummet med wc rymmer även husets tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare - praktiskt då man slipper springet i trappor till en tvättstuga i källaren. På tal om källaren så är alla stora och tidsödande arbeten såsom t.ex. dränering och byte av rörstammar utförda. Du får m.a.o. en bra möjlighet att inreda källaren samt även den separata uthyrningsdelen efter eget tycke.. Ritningar finns om du vill förverkliga säljarens ursprungsidé. På Långängsvägen 14 bor du med mycket lugnt läge, nära bussen, den välsorterade ICA-butiken och Herrängens skola. På kortare gångavstånd finner du strandbadet vid Långsjön, Långbro värdshus i Långbroparken, eller om du är sugen på en skogspromenad så erbjuder Älvsjöskogen härliga promenadvägar.

Välkommen på visningen av ett hus som det blir lätt att förälska sig i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.