Långängsvägen 29 / Herrängen - Älvsjö / Älvsjö / Stockholm

Barnvänligt toppläge med jättegarage!

Slutpris
8 125 000 kr
Boarea/biarea
89/93 kvm
Driftkostnad
60 173 kr/år
Tomtarea
1 070 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-10-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Långängsvägen såldes av oss 2020-10-30. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Långängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herrängen - Älvsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enplansvilla med bästa utvecklingspotential på stor, friköpt solig tomt. Här har en och samma familj bott och trivts sedan huset byggdes 1962. Då hade huset tre sovrum varav ett gjorts om till matsal men i övrigt ser resten av huset i stort sett ut så som det gjorde förr. Det stora ljusa vardagsrummet med öppen spis är än idag husets centralpunkt och även köket är i stort sett detsamma som förr med sin tidstypiska korridorkaraktär med matplatsen i ena ändan. Från matplatsen finns en smidig utgång direkt till en trivsam uteplats med eftermiddags- och kvällssol i trädgården. Badrummet på samma plan fick sig en liten modernisering för drygt 20 år sedan. Garaget i källaren är ändå kanske det som kittlar fantasin allra mest - nästan 50 kvm med en takhöjd på över 3 meter bör det tilltala bilentusiasten, träbåtsälskaren, hobbysnickaren, företagaren och alla andra med fantastiska idéer och som vill kunna ta ut svängarna ordentligt. Placeringen i området är ypperligt med sitt lugna, barnvänliga läge mitt emellan Herrängens skola och strandbadet vid Långsjön. På kortare gångavstånd finns en mycket välsorterad Ica-butik samt Herrängens gård med restaurang och café. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.