Långbrokungens Väg 8 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
4 450 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
5 135 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-08-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Långbrokungens Väg såldes av oss 2019-08-15. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Långbrokungens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset ligger denna rymliga och ljusa gaveltrea med öppen planlösning i vackra Långbro Park. Lägenheten har ett rymligt badrum med tvättmaskin och tumlare, gott om förvaring samt två sovrum i fritt läge. Ett mot villaområdet med en walk-in-closet och ett vetter mot parken. Kök och vardagsrum med stora fönsterpartier där naturen finns utanför. Stor balkong med eftermiddags- och kvällssol där det är gott om plats för fyra plus en grill. I avgiften ingår TV kanaler (basutbud), bredband 100 Mb och Br-tillägget i hemförsäkringen. Lediga P-platser finns!

Stabil förening där tvättstuga, cykel- barnvagns- och källarförråd finns i huset.

I vackra Långbro Park får du livskvalité med promenadstråk, stora gräsytor och god spis från Långbro Värdshus. Här samsas byggnader från 1900-talets början med hus byggda 100 år senare. 10 minuters gångväg till T-bana och centrum med bra serviceutbud. Bussar mot Älvsjö station, Huddinge och resten av Söderort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.