Slånbärstigen 7 / Herrängen / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
9 250 000 kr
Boarea/biarea
135/68 kvm
Driftkostnad
39 534 kr/år
Totalareal
1 070 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-11-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Slånbärstigen såldes av oss 2019-11-21. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Slånbärstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herrängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en underbar funkisvilla med stor södervänd tomt i ostört läge! Fantastiska sociala ytor där vardagsrummet har öppen spis, vackert välvt burspråk och naturligt delas av mot matsalen med skjutdörrar. Stort äldre kök med bardel mot matsalen och dörr ut till uteplatsen under tak och vidare till den plana, barnvänliga tomten. Övre plan har 3 sovrum och ett mindre sovrum/arbetsrum plus badrum. Från två av sovrummen är det utgång till stor terrass i soligt läge.

Bergvärme installerad 2016. Mycket bra läge i området med 5 minuters gångväg till Långsjöbadet och två stenkast till närbutik med bra utbud. Buss 141 och 144 mot Telefonplan, Fruängen och Älvsjö station.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.