Stamgatan 37

Stamgatan 37

Slutpris

2 400 000 kr


Östberga— Älvsjö— Stockholm

Stamgatan 37


Slutpris
2 400 000 kr

Östberga— Älvsjö— Stockholm

Högt läge med utsikt mot villakvarter och balkong i bästa läget med sol hela dagen !

VISNING 14/8 kl 11:45! Välkommen till smakfull 3:a med ett av Stamgatan bästa lägen högst upp i huset med balkongutsikt mot villakvarteren. Balkongen ligger i bästa sydväst med sol större delen av dagen och kvällen. När du kommer in i bostaden möts du av den inbjudande hallen med förvaring i garderober och direkt till vänster ligger det stambytta badrummet med dusch. Rakt fram ligger det ljusa rymliga vardagsrummet som rymmer en stor soffgrupp och mer därtill. Utanför det stora fönsterpartiet ligger den generösa balkongen som är lika bred som rummet. Från hallen nås även köket med bra utrustningsnivå med disksmaskin, inbyggnadsmicro & ugn och side by side kyl/frys. På varsin sida om matplatsen finns dörröppningar som leder vidare till två rymliga sovrum. Alla väggar och tak i lägenheten är nymålade.

HSB brf Östberga är en stabil förening med låg skuldsättning bestående av 859 lägenheter. Föreningen har gott om p-platser, flera gästlägenheter och samlingslokal.

I närområdet finns det parker med lekplatser, charmiga villakvarter, ett litet centrum med Coopaffär och på ett kortare cykelavstånd finns Lidl samt McDonald´s. I närområdet kan man träna på sin golfsving på Årstafältets driving ranch och föredrar man racketsporter så är det bekvämt avstånd till Enskede rackethall.
Det finns goda kommunikationer med buss mot Gullmarplan, Älvsjö och Liljeholmen.

Välkommen på visning av ett boende att trivas i under lång tid framöver!


Boarea
69.5 kvm
Avgift
4 958 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2022-08-18

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Stamgatan såldes av oss 2022-08-18. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Stamgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.