Stamgatan 23

Stamgatan 23

Slutpris

2 455 000 kr


Östberga— Stockholm

Stamgatan 23


Slutpris
2 455 000 kr

Östberga— Stockholm

Högt läge med utsikt mot villakvarter och balkong i bästa läget med sol hela dagen!

Välkommen till smakfull 3:a med ett av Stamgatan bästa lägen högst upp i huset med balkongutsikt mot villakvarteren. Balkongen ligger i bästa sydväst med sol större delen av dagen och kvällen. När du kommer in i bostaden möts du av den inbjudande hallen med förvaring i garderober och direkt till vänster ligger det stambytta badrummet med dusch. Rakt fram ligger det ljusa rymliga vardagsrummet som rymmer en stor soffgrupp och mer därtill. Utanför det stora fönsterpartiet ligger den generösa balkongen som är lika bred som rummet. Från hallen nås även köket med utrustningsnivå i topp med diskmaskin, inbyggnadsmicro & ugn och kyl/frys. Två väldigt bra sovrum gör att denna lägenhet får en perfekt planlösning.

Området Gamla Östberga är byggt runt Stamparken. I parken som förvaltas av kommunen finns flera olika lekområden för barn, en förskola samt parklek. Det finns i parken även boulebana, volleybollbana och flera grillplatser. På vintrarna spolas isbana och barnen kan åka pulka i en liten backen vid förskolan. Kommunen har också iordningställt ett område för stadsodling, så vill man ha en egen pallkrage att odla i går det bra. Vid det lilla torget i början på Stamgatan finns Gamla Östberga bageri, Coop nära butik och en pizzeria. På andra sidan gatan finns en tobakshandel, filmuthyrning, massage och en Thairestaurang.

Brf Östberga har 3 övernattningslägenheter som medlemmar kan hyra till vänner och bekanta för en billig peng. Det finns även en samlings- eller festlokal som går att hyra för privat bruk. Föreningen har två livaktiga föreningar, en för pensionärer och en som bl.a. är med och driver parkleken. Personalen i parkleken sam bekostas av kommunen och föreningen.

Varmt välkommen till Stamgatan 23!


Boarea
69.5 kvm
Avgift
4 958 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-10-19

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Stamgatan såldes av oss 2022-10-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Stamgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.