Stora Kvinns Väg 62, bv / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea
67.5 kvm
Avgift
4 381 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
0 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stora Kvinns Väg såldes av oss 2019-09-11. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Stora Kvinns Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med centralt läge i Långbroparken finner du denna fina 3:a, ursprungligen en 2:a som fiffigt byggts om för ytterligare ett sovrum. Vardagsrummet är generöst stort och har utgång till den stora, sommarsvala uteplatsen. Det välutrustade arbetsköket erbjuder bra arbetsytor såväl som bra förvaring. I lägenheten finner du även ett stort sovrum med bra, inbyggd förvaring samt ett litet men välfungerande sovrum. Badrummet är lyxigt stort med bl.a. duschplats samt egen tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i hjärtat av Långbroparken med närheten till fina promenadvägar, soldränkta gräsytor, porlande från fontänerna i dammen samt sist men inte minst, Långbro värdshus - den välkända finkrogen med uppskattad uteservering.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.